brillenglazen-demuynck

De Muynck Optiek adviseert over brillenglazen

Waar moet u op letten bij de keuze van een brillenglas? Vergelijk het maar met confectie en haute couture.

Confectie

De brillenglazen worden massaal geproduceerd om het grote publiek te overtuigen. Kwaliteit en pasvorm zijn ondergeschikt. Er wordt geen rekening gehouden met individuele kenmerken en de eisen van u als drager. Gewone glazen, zonder franjes, slechts leverbaar in enkele kleuren.

Pret-a-porter

De glazen zijn letterlijk ‘klaar om te dragen’. Deze glazen houden het midden tussen de haute couture en confectie. De glazen worden in grotere aantallen geproduceerd, maar er wordt wel meer aandacht besteed aan pasvorm en afwerking. Deze glazen bieden net dat beetje meer, wat resulteert in een beter kijkcomfort.

Haute couture

Dit is het neusje van de zalm. Deze glazen worden voor u op maat gemaakt en vervaardigd uit de mooiste materialen met de meest verfijnde technieken. Zogenaamde haute coutureglazen zijn te herkennen aan het materiaal; het is lichter en dunner. Behalve dat het mooier oogt, draagt het ook comfortabeler.

Coatings beschermen de glazen en maken ze gemakkelijker in onderhoud. Het glasdesign, met de individuele kenmerken waarmee rekening wordt gehouden, maken dat de glazen helemaal perfect zijn voor u. Tijdens het meten wordt ook al rekening gehouden met de manier van kijken en uw levensstijl, zodat de bril perfect aansluit op uw behoeften.

Wij adviseren u graag bij de selectie van brillenglazen. Of het nu gaat om een dagelijkse bril, een zonnebril op sterkte of een computerbril, we nemen er graag de tijd voor!

Maak een afspraak


Lees meer over brillenglazen


Top